In de huizen van VakantiewoningOpAmeland voelt u zich thuis

Liggen op het strand, fietsen door de duinen, wandelen door het bos en tegelijkertijd genieten van de kenmerkende flora en fauna. Het mooie Waddeneiland Ameland heeft veel te bieden. Ontdek het allemaal tijdens een verblijf in een van de huizen van VakantiewoningOpAmeland.

Moderne 5-sterren vakantiewoningen voor jong en oud

Een weekendje weg of vakantie vieren in eigen land? Op het prachtige eiland Ameland waant u zich in het buitenland. Uitgestrekte duinen, schitterende wadplaten, heerlijk strand en natuurlijk de altijd boeiende zee. U geniet bij uitstek van alles wat Ameland te bieden heeft in een van onze vernieuwde 5-sterrenwoningen. Deze moderne vakantiehuizen zijn geschikt voor 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. De ruime bungalows zijn vrijstaand, hebben beschutte terrassen waar u heerlijk kunt vertoeven en zijn modern ingericht. Ook aan de kinderen is gedacht: er is een bolderkar en een speeltoestel.

 

Kom tot rust

Dat u zich midden op het prachtige eiland bevindt, is al een verademing. Om u net dat beetje extra te bieden, bevatten onze huizen een infraroodsauna.

 

In de natuur

Ameland ademt een en al natuur. Om ons steentje daaraan bij te dragen, is elke bungalow voorzien van zonnepanelen. De huizen worden zodoende voorzien van duurzame energie.

Welke vakantiewoning kiest u?

Ameland kent een heel diverse flora en fauna. Ook voor de vogelliefhebbers is er op het eiland veel te zien. Er komen veel hoenderachtigen voor, dus de kans is groot dat u een van deze vogels bewondert tijdens uw verblijf:

vakantie Waddeneiland

Ameland, Nes en de omgeving

Wat is er op Ameland te doen? Genoeg! Ga bijvoorbeeld op wadexcursie, breng een bezoek aan het Natuurcentrum
of ontdek het golfsurfen. Alle informatie is te vinden op 
VVV Ameland.